Eetkaffee Moutarde, gelegen in Brakel (Vlaamse Ardennen),  is een unieke en gezellige zaak waar grootmoeders keuken, wijnen en bieren centraal staan. Oma's bloemetjes servies, sanseveria's en de  landelijke stoere inrichting bepalen een open en warme sfeer bij Moutarde. 

 

Nathalie en Sven ontvangen u graag op maandag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag zn maandag!

U bent welkom voor een gezellig diner met rustgevende jazz muziek op de achtergrond. Maar ook bent u welkom voor het nuttigen van een streekbiertje vergezeld van tapas. Vanaf de lente- en zomermaanden kan u genieten van ons terras vooraan (overdekt en verwarmd) of achteraan in onze tuin met uitzicht op Brakel!  

Wij werken bewust met zoveel mogelijk biologische verse producten in samenwerking met plaatselijke bio boerderijen. Onze menukaart varieert naargelang de seizoenen en aanbod van bio producten!  

Bent u fan van kaas? In de winterperiode kan u bij ons ook terecht voor de Zwitserse kaasraclette vanaf 4 personen, via reservatie. 

 

Nathalie verzorgt de gerechtjes en tracht zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van de klant. Gezien zij nog steeds geen assistent gevonden heeft in de keuken staat zij alleen in de potten te roeren. Voor resrervaties van grote tafels vragen we dan ook u te beperken in de keuze van de kaart (zeker op drukke avonden).  Bedankt alvast voor jullie begrip. 

 

Heeft u zin om een feestje te organiseren dan kan u gebruik maken van onze multifunctionele ruimte. Vraag vrijblijvend ons advies over de verschillende formules. 

 

Nathalie en Sven hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

 

Fijne groeten

 

VALKENBERGSTRAAT 24 - 9660 BRAKEL