Eetkaffee Moutarde, gelegen in Brakel (Vlaamse Ardennen),  is een unieke en gezellige zaak waar grootmoeders keuken, wijnen en bieren centraal staan. Oma's bloemetjes servies, sanseveria's en de  landelijke stoere inrichting bepalen een open en warme sfeer bij Moutarde. 

 

Nathalie en Sven ontvangen u graag op maandag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag!

U bent welkom voor een gezellig diner met rustgevende jazz muziek op de achtergrond. Maar ook bent u welkom voor het nuttigen van een streekbiertje vergezeld van tapas. Vanaf de lente- en zomermaanden kan u genieten van ons terras vooraan (overdekt en verwarmd) of achteraan in onze tuin met uitzicht op Brakel!  

Wij werken bewust met zoveel mogelijk biologische verse producten in samenwerking met plaatselijke bio boerderijen. Onze menukaart varieert naargelang de seizoenen en aanbod van bio producten!  

Bent u fan van kaas? In de winterperiode kan u bij ons ook terecht voor de Zwitserse kaasraclette vanaf 4 personen, via reservatie. 

 

Heeft u zin om een feestje te organiseren dan kan u gebruik maken van onze multifunctionele ruimte. Vraag vrijblijvend ons advies over de verschillende formules. 

 

Nathalie en Sven hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

 

Fijne groeten

 

VALKENBERGSTRAAT 24 - 9660 BRAKEL